HTML

tegnap-ma-holnap

Friss topikok

  • harkálynuni: A tegnap-ma-holnap bejegyzéseden -ahányszor csak elolvasom- könnyezem. Egy ilyen megírásához kevés... (2009.10.16. 14:57) + -

Címkék

10, 9, 8, 7,...

2009.08.07. 16:53 Pa Tay

Csodálatos csinálmány az ember! Mire kezdené magát bele élni az egyik bajába, már ott a másik, ami úgy kipenderíti az előzőt, hogy ihaj! Aztán jön a harmadik, majd a negyedik. Három problémám maradt bent a versenyben, s bár mindegyik küzdött derekasan, a befutó a köldöksérvem lesz. Szerdán bevonulok apasztani a táppénzkasszát. Állítólag rutinműtét. Nekem nem, mert ebből még ez lesz az első. Remélem, altatásban végzik. Igaz, azt mondják, hogy minden altatás egy évet vesz el az ember életéből. Csak az nem mindegy, honnan kezdődik a visszaszámlálás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eszel.blog.hu/api/trackback/id/tr216350275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása